Teknoloji Fakültesi, Öğrencilerini Sanayi Temsilcileriyle Buluşturmaya Devam Ediyor.

02/03/2018 11:37:26 - 05/03/2018 11:37:26 - 25670 Okunma

Fakülte Sanayi İşbirliğini sağlamak ,mühendis adaylarını sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yetiştirmeyi hedef alan Teknoloji Fakültesi, 1 mart 2018 günü iş adamı Kemal PARLAR’I ağırladı.

Mekatronik Mühendisliği, “Fabrika Yönetimi ve Organizasyonu” dersi kapsamında “Fabrika Yerleşim Düzenleri” konusu, KLASS-PARLAR A.Ş Yönetici Uçak Mühendisi Dipl.-İng. Kemal PARLAR’dan dinledi.

Mühendislik ve Sanayi tecrübelerini de mühendis adaylarıyla paylaşan PARLAR, “sanayinin her konuda üniversiteleri desteklemesi gerektiği, lisans ve lisans üstü tezlerin sanayide yapılmasının ülkemiz ve eğitimimiz için çok önemli” olduğunu vurguladı.

Klass-Parlar