Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilere Önemli Duyuru

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

MTOK KONTENJANINDAN YENİ KAYIT YAPTIRCAK ÖĞRENCİLERİMİZE

ÖNEMLİ DUYURU

2015 ÖSYM tercih kılavuzunun 53. Maddesi uyarınca Fakültemize MTOK kontenjanından yeni kaydını yaptıracak olan öğrencilerimiz için 04 Eylül 2015 Cuma günü saat 14.00’te Kayalı Yerleşkesi Teknoloji Fakültesi’nde muafiyet sınavı yapılacaktır.

Muafiyet sınavına girmek isteyen (MTOK) Bilimsel Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz 03 Ağustos’ta şahsen gelip yapacakları kesin kayıt esnasında muafiyet sınavına başvuru dilekçelerini elden teslim etmeleri gerekmektedir.

İnternet(e-devlet) üzerinden kayıtlarını yapacak öğrencilerimiz Fakültemiz internet adresi duyurular sayfamızda bulunan dilekçeyi doldurarak imzalı şekilde 0288-2142084 no’lu faksa veya taranmış olarak tf@klu.edu.tr adresine e-mail ile gönderilmesi gerekmektedir. (dilekçenin aslı muafiyet sınav günü öğrenci işleri bürosuna teslim edilmelidir)

Duyuru tebliğ niteliğinde olup kişilere ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

duyuru1