2022-2023 Eğitim-Öğretim Yili Güz Yariyili Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlari

05/09/2022 16:19:14 - 05/09/2022 16:19:14 - 8839 Okunma

2022-2023 Akademik yılında Not Ortalaması ve Merkezi Yerleştirme türlerinde Fakültemize başvuran öğrencilere ait sonuçlar aşağıda tabloda sunulmuştur.

Kayıtlar 06-08 Eylül 2022 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri bürosunda yapılacaktır.

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI  (ÖSYS PUANI İLE) YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI  EK-MADDE 1

Sıra No

Aday No

T.C.Kimlik

Adı

Soyadı

Başvurduğu Program

Sınıf

ÖSYM Puanı

Sonuç

28*******50

NA***

Çİ***

MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ

ASİL

17*******38

MU****** EM**

KO*

MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ

ASİL

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Fakültemize Yatay Geçiş ile yerleşen adaylar kesin kayıt için aşağıda belgeleri eksiksiz olarak fakültemize teslim etmeleri gerekmektedir.

- Başvuru Dilekçesi. (Başvuru Sisteminden çıktı alınacaktır.)

- Kesin kayıta hak kazanan öğrencilerin kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca aldığı/alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı ve ders içerikleri.

- Kesin kayıta hak kazanan öğrencilerin kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumunda aldığı bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.

- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgeleri.

- İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibarıyla ilk %10’a girdiklerine dair belge.

- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.

- Kayıt dondurma yazısı (kayıt donduran öğrenciler için)

- Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair notu olan yeni tarihli öğrenci belgesi.

- Nüfus cüzdanı fotokopisi.

- Adayın daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge.

-Muaf olunması istenilen dersler için muafiyet dilekçesi.

- Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı olunan programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçe’ye çevrilmiş ve onaylanmış olması gerekmektedir.

Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlar