TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ
Teknoloji Fakültesi

Aday Öğrenci Portalı

16/03/2021 15:47:39 - 20/07/2023 15:47:39 - 825 Okunma

Değerli Aday Öğrencimiz,

Üniversitemize ve fakültemize hoşgeldiniz. Bu portalda sizler için faydalı olacağını düşündüğümüz bazı bilgiler paylaşacağız.

 

Puan Bilgileri: Aşağıda yer alan bölüm isimlerini tıklarak, ilgili bölüm yök tarafından sunulan puan ve istatistik bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Mekatronik Mühendisliği

Enerji Sistemleri Mühendisliği

 

Üniversite İmkânları: Üniversitemizin Aday Öğrenci sayfasını ziyaret ederek üniversitemizin tanıtım kataloğunu inceleyebilir, barınma imkanları hakkında bilgi sahibi olabilir ve üniversitemizle alakalı aklınızdaki bazı sorulara cevap bulabilirsiniz.

 

Web Sayfalarımız: Fakülte ve bölüm web sayfaları üzerinden, bölüm tanıtımlarına, ilgili duyuru ve haberlere ulaşabilirsiniz.

 

Akademik Kadro: Fakülte web sayfamızın "Personel" menüsünden sizlerin mesleki ve akademik gelişimini sağlayacak değerli hocalarımız hakkında bilgi sahibi olabilir, çalışma alanlarını inceleyebilir ve mail adresleri üzerinden iletişim kurabilirsiniz. 

 

Önemli Tarihler: Üniversitemizin her sene güncellenen Akademik Takvim sayfasından ders seçimi, ders başlama ve bitişi, vize, final ve bütünleme sınavları başlangıçı gibi önemli tarihleri öğrenebilirsiniz. Bölümlerimizin ders ve sınav programlarına fakültemiz web sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

Ulaşım ve Eğitim: Fakültemize ait derslikler ve hoca odaları Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü Yerleşkesi'nde yer alan Merkezi Derslik 3 binası A Blok Zemin Katta yer almaktadır. Adres ve harita bilgi için fakültemiz web sayfamıza bakabilirsiniz.

 

Kovid 19 vb salgın durumlarında ya da doğal afetler neticesinde öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak adına, derslerimiz teknolojinin tüm olanakları kullanılanılarak online olarak yapılabilmektedir. Uzaktan öğretim süreçleriniz hakkında bilgi sahibi olmak için Uzaktan Eğitim sayfasındaki rehberleri inceleyebilirsiniz.

 

Ders seçimi için aşağıdaki adımları uygulamayı unutmayınız. 

1. Adım:  Bilgi İşlem sayfasındaki süreçleri izleyerek üniversitemizin size sağladığı öğrenci e-posta adresinizi alınız.

2. Adım: E-posta adresinizi aldıktan sonra OBS sayfasından ders seçimlerinizi yapınız, ihtiyaç durumunda danışmanınızla iletişime geçebilirsiniz.

 

İletişim sayfamızdaki e-posta ve telefonlardan fakültemiz hakkında başka sorularınız varsa herzaman iletişime geçebilirsiniz.

 

Üniversitemizde başlayan eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dileriz.

Aday Öğrenci

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.