Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci Başvuruları

05/10/2021 14:56:34 - 05/10/2021 14:56:34 - 259 Okunma

2021-2022 Akademik yılında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının ilgi yazısı uyarınca Rektörlüğümüz tarafından Fakültemize 1 kişilik Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci kontenjanı ayrılmıştır.

Başvuru yapmak isteyen başvuru kriterlerine uygun öğrencilerin 08.10.2021 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda sunulan başvuru formu ile Fakültemiz öğrenci işleri bürosuna başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

• Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi
  • Öğrenim Görülen Birimin Öğrenci İşleri Tarafından Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge

İŞE KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN EVRAKLAR: (Başvuru aşamasında bu belgelerin temin edilmesine gerek yoktur. Yalnızca başvurusu uygun bulunan öğrencilerimiz aşağıdaki formları Fakültemiz Personel İşlerine teslim edeceklerdir.)

• Başvuru Formuna Yapıştırılmak Üzere 1 Adet Fotoğraf
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Iban Numarası (Ziraat Bankası)
  • Sgk Aile Yardımı Sorgulama Belgesi (SGK’dan veya turkiye.gov.tr’den sağlık provizyon belgesi )