İşletmede Mesleki Eğitim Öğrencilerimize Ziyaret

24/10/2022 11:34:11 - 24/10/2022 11:34:11 - 338 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği ve Enerji Sistemleri Mühendisliği öğretim üyeleri işletmede mesleki egitim protokolü yaptıkları Endustri kuruluşlarını ve burada staj yapan öğrenci ziyaretini gerçekleştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin TOYLAN,  Dr. Öğr. Üyesi Engin HÜNER ve Arş. Gör.  Cem ATILGAN’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde BSH, Canlar Mekatronik, Erdoğanlar Alüminyum , Teverpan MDF ve Migiboy firmalari ziyaret edilmiştir. Ziyarette firmadaki yetkililerle görüşülmüş ve İşletmede Mesleki Eğitimin geleceği ve önemi hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur ve işletmeler gezilerek teknik altyapı incelenmiştir. Ayrıca öğrencilerin işletmede 15 haftalık eğitim planları, yetkililerle birlikte incelenerek, eğitimin müfredata uygun şekilde yürütülmesinin önemi vurgulanmıştır. Son olarak, firmalarda eğitim alan öğrencilerle görüşülerek firmada yaptıkları işler, iş yeri kurallarına uyup uymadıkları, iş sağlığı ve güvenliğine  uygun şekilde çalışıp çalışmadıkları kontrol edilmiştir.

İşletmede Mesleki Eğitim

İşletmede Mesleki Eğitim Öğrencilerimize Ziyaret