Aday Öğrencilerimize Tercih Danişmanliği Desteği

27/07/2023 14:14:21 - 27/07/2023 14:14:21 - 124 Okunma

Ülkemizin Yarınlarına Hazırlanan Sevgili Aday Öğrenciler!

Kırklareli Üniversitesi olarak aday öğrencilerin Üniversitemizi tercih edip-etmeme durumuna bakılmaksızın tüm aday öğrencilerin bilinçli ve gerçekçi bir tercih yapmaları için bölümler bazında alanda uzman öğretim elemanları ile öğrencileri buluşturacak bir program hazırladık.

Programımın temel amacı öğrencilerin aldıkları puanlara göre değil, sahip oldukları ilgi ve yetenekler ile bölümlerin gerektirdiği ilgi ve yetenekleri buluşturan bilinçli bir tercih için destek sunmaktır.

Fakültemizi tercih etmeyi düşünen aday öğrencilerimiz için Tercih danışmanlığı MS Teams üzerinden aşağıdaki tarih ve saatte belirtilen adreste çevrimiçi olarak yapılacaktır.

01.08.2023 /

Salı

Üniverstitemizin diğer fakülte ve yüksek okullarının Tercih danışmanlığı takvimi için tıklayınız.

Kırklareli Üniversitesi olarak tüm aday öğrencilerin bilinçli ve gerçekçi bir tercih yapmaları için her türlü desteğe hazırız!

Aday Öğrenci