20/06/2024 12:43:33 - 20/06/2024 12:43:33 - 414 Okunma

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Öğrencileri, Fabrika Yönetimi Ve Organizasyonu dersi kapsamında, Kırklareli OSB de faaliyet gösteren Yalçınlar Alüminyum firmasına 6 Haziran 2024 Perşembe günü teknik gezi gerçekleştirmiştir.

Dr. Öğretim üyesi Evren Çağlarer ve beraberindeki öğrenciler, fabrikanın kuruluş ve yerleşim planlarından, üretim yöntemlerine, teknik ve operasyonel süreçler hakkında bilgi edinmişlerdir. Mekatronik ve otomasyon sistemlerini yakından gözlemleme fırsatı bulan öğrenciler, çok tehlikeli sınıf olan makine imalat sanayiinde, tüm iş güvenliği tedbirlerini almış ve bu konunun da önemine yakından tanık olmuşlardır. Sahada tüm sorularını yanıtlamak için, makine, elektrik ve malzeme metalurji mühendislerinden oluşan ekipleriyle öğrencilerimize eşlik etmişleridir.

Teknik Gezi

Yalcınlar Aluminyum