05/07/2024 14:10:52 - 09/07/2024 14:10:52 - 240 Okunma
Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği öğrencilerinin ders dışında mesleki uygulama becerilerinin artırılması için belirlenen müfredat dahilinde birinci sınıftan başlayarak aşama aşama ilerleyen ve gönüllü olarak workshop eğitimine katılan öğrenciler, yoğun ve verimli geçen sürecin ardından workshop bitirme projelerini başarıyla tamamladılar.  Bu süreçte özveri bir şekilde çalışan ve projelerini başarıyla tamamlayan  öğrencilere  sertifikaları teslim edildi.
Workshop eğitimleri süresince öğrencilerle bire bir ilgilenen öğretim elemanları Arş.Gör.Cem Atılgan ve Arş.Gör.Muammer Uğur’a da Teşekkür belgesi taktim edildi.
Belgelerin takdimi  Rektör Yardımcısı ve Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hayrettin TOYLAN tarafından yapılmıştır.
Workshop Sertifikaları

Workshop Sertifikaları