20/09/2024 12:07:30 - 26/09/2024 12:07:30 - 354 Okunma

Aşağıda ilan edilen listede proje konuları, projenin danışmanı, projenin kaç kişilik grup ile yapılabileceği belirtilmektedir. Proje seçimini yapan ve proje grubunu oluşturan öğrencilerin (tüm grup öğrencileri ayrı ayrı mail atmalıdırkazim.zengin@klu.edu.tr mail adresine “x başlıklı projenin seçimi” başlıklı e-posta atmaları gerekmektedir. (örn: Akıllı Alışveriş Sepeti başlıklı projenin seçimi).

Mail içeriğinde istenilen projenin adı ve proje grubunu oluşturan öğrenci isimleri yer almalıdır.

Kendi proje önerisi olan öğrencilerimiz, aynı mail adresine "Kendi Proje Önerim" başlıklı mail göndererek proje detaylarını açıklamalıdır. Proje konuları bölüm başkanlığınca uygun bulunan öğrenciler kendi proje konularını çalışabileceklerdir.

Proje konusu seçimleri 23 Eylül 12:30'da başlayıp 25 Eylül saat 17:00’ye kadar yapılabilecektir. Bu süreler haricinde (öncesi ya da sonrası) yapılan seçimler geçersizdir.

Bir proje konusuna birden fazla talep olması durumunda GANO'su yüksek olan grup veya öğrencilere öncelik tanınacaktır.

Her proje grubunun TÜBİTAK 2209A proje başvurusu yapılması zorunludur. Başvurular 1 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında tybs.tubitak.gov.tr  adresinden yapılmaktadır.

NOT: ALINAN PROJELER LİSTEDEN KALDIRILMIŞTIR

Danışman

Proje No

Proje Konusu

Grup Kişisi

Proje Alınma Zamanı

Doç. Dr. Hayrettin TOYLAN

Dr.Öğr.Üy. Aydın MÜHÜRCÜ

Fourier tabanlı malzeme analizi ve tür tespitinin gerçekleştirilmesi.

Doç. Dr. Adem UĞURLU

Dr.Öğr.Üy. Evren ÇAĞLARER