03/09/2024 12:44:58 - 03/09/2024 12:44:58 - 157 Okunma

3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak, 5 hafta temel eğitim ve 25 ila 30 hafta sürecek uzmanlık eğitimi şeklinde planlanmıştır. Ders müfredatı, belirtilen program başlıkları çerçevesinde, paydaş firmalar tarafından öğrencilere sunulacaktır.

Otonom Sürüş Teknolojileri odak alanında Aselsan, AVL, Baykar, Fev Türkiye, Ford, Togg, Tübitak paydaşlığı ile Otonom Sistem Geliştirme Uzmanlığı Eğitimi,

Çip Tasarımı odak alanında Ankasys, Electra IC, Elevation, Tütel,Yongatek paydaşlığı ile Sayısal Tasarım ve Doğrulama Uzmanlığı Eğitimi verilecektir.

Program boyunca öğrenciler eğitim kapsamında ara proje ve bitirme projesi hazırlayacaktır. Aynı zamanda tüm süreçte öğrencilerimize program paydaşlarımız tarafından mentorluk desteği verilecektir. Programı başarıyla tamamlayan öğrencilere eğitim aldıkları firmalar tarafından staj imkanı sağlanacaktır.

Başvurular 16 Eylül 2024 tarihinde sona erecektir.

otonom sürüş çip tasarımı eğitim

Eğitim Programları