Yaz Stajı Bilgilendirme ve Evrakları

12/02/2019 15:04:42 - 06/05/2019 15:04:42 - 6654 Okunma

NOT: Eksik imzalı, hatalı doldurulmuş ve aşağıda anlatılan şekilde düzenlenmemiş dosyalar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.

NOT: Yaz Stajı Başvuru Öncesi gerekli olan evraklar ve Yaz Staj Yerine Başvuru Sırasında Gerekli  olan evraklar 2 nüsha olacak şekilde düzenlenecektir.

Eksik olan staj evrakları kesinlikle kabul edilmeyecektir. Sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.

Yaz Stajı Başvuru Öncesi Gerekli Evraklar

Yaz Stajına başvurmadan önce aşağıdaki akış diyagramını inceleyiniz ve Staj Yönergesini titizlikle okuyunuz.

1. Staj Akış Diyagramı

2. Staj Yönergesi

Staj Yerine Başvuru Sırasında Gerekli Evraklar

Staj yapılacak işletmeye başvurmaya giderken 3 numaralı formun Fakülte Sekreterliğine onaylattıktan sonra ıslak imzalı halini yanınızda bulundurunuz.

Yaz Stajına kabul aldığınız işletmeye numaralı evrakı doldurtarak ıslak imzalı bir şekilde ilgili Bölüm Başkanlıklarına teslim ediniz.

Yaz stajında işletmelerden ücret alacak öğrenciler 5 numaralı başlıkta bulunan belgeyi eksiksiz olarak doldurmak zorunda olup ve gerekli imzaların eksiksiz biçimde olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk tamamen öğrenciye ait olup belge kabul edilmeyecektir.

3. Staj Zorunluluk Belgesi

4. Staj Kabul Formu

5. Ücret Alacak Öğrenciler

Örneği dikkatli bir şekilde inceleyiniz ve kurallara dikkat ediniz.

a.İşletme Stajı Sözleşmesi Örneği

b.İşletme Stajı Sözleşmesi Boş Şablon

Yaz Stajı Tamamlandıktan Sonra Gerekli Evraklar

Yaz Stajını tamamlayan öğrenciler staj defterini eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra ilgili kısımları  iş yeri yetkilisine imzalatmak zorundadır. Öğrenci 6 numaralı evrakı işyeri yetkilisine doldurtup kapalı zarf ile ilgili Bölüm Başkanlığı'na teslim etmek zorundadır.

6. Staj Sicil Formu

7. Staj Defteri