Misyon-Vizyon

29/11/2019 14:08:47 - 29/11/2019 14:08:47 - 674 Okunma

Misyonumuz; Çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, eğitimde yeni yükselen değerleri yakalayabilecek, 21. yüzyılın eğitim teknolojisini, öğretim metotlarını kullanabilen, sorun çözme ve bilimsel düşünme yeteneğine sahip mühendisler yetiştirmek aynı zamanda sanayi sektörünün ihtiyaç duyduğu bilgiyi üretime dönüştüren, çeşitli meslek alanlarındaki ulusal ve uluslararası değişimi izleyen teknik elemanlar yetiştirip ülkemizin ve bölgemizin endüstriyel gelişimine katkıda bulunmak.

Vizyonumuz; Bilim ve teknoloji dünyası ile aynı zamanda sanayi sektörü ile bağları gelişmiş, kurumsal kültürü ve kimliği genel kabul ölçütlerine göre kabul gören ülkemizdeki ve bölgemizdeki nitelikli fakülteler ve bölümler ile eşdeğer bir eğitim ve araştırma birimi olmak.

misyon vizyon