Enerji Teknolojileri ve Mühendislikte Matlab Çözümleri Semineri

28/03/2016 11:56:59 - 28/03/2016 11:56:59 - 16386 Okunma

Fakültemizin öğrencileri, Üniversitemiz Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği kariyer etkinliğine yoğun ilgi gösterdi. İleri mühendislik hizmetleri veren bir firma olan FİGES A.Ş'nin Üniversitemiz akademisyen ve öğrencileriyle buluştuğu bu semineri dikkatle takip eden öğrencilerimiz, sorularıyla semineri faydasını pekiştirdiler.

Enerji teknolojileri ve mühendislikte MATLAB ve Simulink kullanımının uygulamalarla gösterilerek, MATLAB ve Simulink’ten nasıl yararlanılacağının öğretildiği seminerde ilk olarak FİGES Satış Sorumlusu ve Fizik Mühendisi İrem Ünlü, slayt eşliğinde FİGES firmasının tanıtımını yaptı.

İkinci konuşmacı Elektrik-Elektronik Yüksek Mühendisi Gökhan Gökay gerçekleştirdiği eğitim sunumunda ‘Enerji Teknolojileri ve Mühendislikte MATLAB ve Simulink Kullanımı’nı uygulamalardan örnekler vererek anlattı.

Kayalı Yerleşkesi II. Merkezi Derslikler Binası 1 Nolu Konferans Salonunda düzenlenen etkinlik, Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar Dursun’un Fizik Mühendisi İrem Ünlü ve Elektrik-Elektronik Yüksek Mühendisi Gökhan Gökay’a günün anısına belge takdim etmesiyle sona erdi.

Figes Semineri