Site HaritasıRSS

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Merkezi Yerleştirme Türünde Fakültemize Başvuran Öğrencilere Ait Sonuçlar

25/08/2017 16:06:06 - 25/08/2017 16:06:06 - 535 Takip
2017-2018 Eğitim- Öğretim yılında Merkezi Yerleştirme türünde Fakültemize başvuran öğrencilere ait sonuçlar aşağıda tabloda sunulmuştur. Kayıtlar 5-8 Eylül 2017 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri bürosunda yapılacaktır.
İlgililere önemle duyurulur.

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI)

ARDA IŞIKOĞLU

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

ASİL

MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI)

YİĞİT BÜYÜKALAN

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ

FERHAT PALABIYIK

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ

HAMZA TURAN KIRALI

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

GÜLNİHAL KARAOĞLU

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

ASİL

MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ (MTOK) (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI)

İBRAHİM SAMET TUNCA

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

ASİL

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:
Online Başvuru Dilekçesi. (Sistemden çıktı alınacaktır.)
Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı/ müfredatı ve ders içerikleri.
- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (Transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.
- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgesi.
- İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibariyle ilk %10’a girdiklerine dair resmi belge.
- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.
- Kayıt Dondurma Yazısı (Kayıt donduran öğrenciler için)
- Yeni tarihli öğrenci belgesi.
- Nüfus Cüzfan fotokopisi.
- Daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapılmadığına dair belge.
- Yurt dışından öğrenci kabulünde Yükseköğretim Kurulundan alınan tanınırlık belgesi.
- Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı bulunduğu programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçeye çevrilmiş ve onaylanmış olması.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR:
1- Kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerden, web sitemizde ilan edilen kesin kayıt için gerekli belgeler talep edilecektir.
2- Yerleştirme işlemleri adayların beyanı üzerinden yapıldığından kayıt sırasında adayların ÖSYM sınav puanı, not ortalaması vb. bilgilerinin sistemdeki beyanları ile uyuşmalıdır.
3- Kendine avantaj sağlamak için yanlış beyanda bulunan adayın kaydı yapılmayacaktır.
4- Belgelerinde eksiklik veya tahrifat olanların kayıt yaptıramayacakları, yanlış beyan ve sahte belge ile kayıt yaptırmış olanların durumu ortaya çıktığında kayıtları ve kazanmış oldukları tüm hakları iptal edilecektir.

Önemli Bilgilendirme: Yatay geçiş başvuruları kabul edilen öğrencilerimizin ders intibakları yapıldıktan sonra dönem uzama durumları ortaya çıkabilir.
 Bilgi için : 0 (288) 214 20 83
Merkezi Yerleştirme sonuç