TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ
Teknoloji Fakültesi

Ders Kayıt Dönemi İle İlgili Önemli Duyuru

14/09/2019 11:12:50 - 05/09/2019 11:12:50 - 34919 Okunma

2019 - 2020 Öğretim Yılı Ders Kayıt işlemleri 09 - 13 Eylül 2019 tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Aşağıda yer alan ders kayıt kılavuzunu inceleyerek öğrencilerimiz kendi ders kayıtlarını yapacaktır.

Herhangi bir şekilde Fakültemiz Öğrenci İşleri Tarafından ders kayıt işlemi yapılmayacaktır. ( 1. Sınıf öğrencilerimiz dahil.)

Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 8 inci maddesinin birinci fıkrası: "Kayıt yenileme süresi yarıyılın başlangıcından önceki haftadır.

Öğrenciler her yarıyılın başında ve akademik takvimde belirtilen süreler içinde, ilgili mevzuatla belirlenen miktar ve esaslara göre katkı payı veya öğrenim ücretini ödeyerek bilgisayar ortamında danışmanından onay alarak derslere kayıtlarını yaptırmak zorundadır.

Öğrenci, kaydını kendisi yaptırmakla yükümlüdür ve tüm kayıt yenileme işlemlerinden sorumludur." hükmü gereği; Öğrenci İşleri personelinin hiç bir öğrenci için ders kaydı yapmayacağı ve Danışman onaylarının sadece Danışman öğretim elemanları tarafından verileceği unutulmamalıdır.

Ders Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

tf ders kaydı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.